Fundacja Okręgowej Izby Radców Prawnych „Znam Prawo” zaprasza na dwudniowe stacjonarne szkolenie z zakresu mediacji dla kandydatów na mediatorów, organizowane przez Ośrodek Mediacyjny przy Fundacji Okręgowej Izby Radców Prawnych w Lublinie „Znam Prawo”, zrzeszony w ramach Sieci Ogólnopolskiej Ośrodków Mediacji Radców Prawnych, które odbędzie się w dniach  7 i 14 grudnia  2019 r. w siedzibie Fundacji.

Szkolenie obejmuje łącznie 16 godzin dydaktycznych, w tym część teoretyczną (prawne, psychologiczne i formalno-techniczne aspekty pracy mediatora) i praktyczną (warsztaty).

Koszt udziału w szkoleniu wynosi 123 zł brutto.

Nr rachunku do wpłat: 27 1050 1953 1000 0090 3091 9196.

Termin zgłoszeń i płatności  2 grudnia 2019 r. Zgłoszenia wraz z potwierdzeniem dokonania opłaty prosimy przesyłać na adres: kontakt@fundacjaznamprawo.pl

Ukończenie szkolenia umożliwia złożenie wniosku o wpis na listę mediatorów Ośrodka Mediacyjnego przy Fundacji Okręgowej Izby Radców Prawnych w Lublinie „Znam Prawo”, zgodnie ze Statutem Ośrodka Mediacyjnego.

Data: 7 grudnia 2019 roku / 14 grudnia 2019 r.

Miejsce: Siedziba Fundacji „Znam Prawo”, ul. Konrada Wallenroda 2e 20-607 Lublin

Prowadzący: dr Magdalena Łuka (aspekt psychologiczny mediacji), sędzia Marta Gierczak (aspekt prawny)

Ilość godzin: 16 godzin dydaktycznych

Godzina rozpoczęcia: 9.00